Kada je pravo vrijeme za brak

      Nema komentara na Kada je pravo vrijeme za brak

Oglas

Kada je pravo vrijeme za brak

Kada je pravo vrijeme za brak

vjencanja  Kada je pravo vrijeme za brakDobro pogledajte svoju vezu. Postoje li neka područja gdje biste mogli imati problema u budućnosti? Ako da, kako očekujete da će se riješiti? Ako imate neka velika razilaženja, tada definitivno nije pravo vrijeme za brak.

vjencanja  Kada je pravo vrijeme za brakAko zaista volite jedno drugo, prođite zaručnički tečaj ili zajedničku terapiju. Bilo bi dobro prije odluke o braku čuti neka neutralna stajališta i otvoriti neke teme o kojima do sada niste razmišljali.

vjencanja  Kada je pravo vrijeme za brakRazgovarajte sa zaručnikom o svemu što može krenuti loše u budućnosti. Pronalazite li bar hipotetski zajednička rješenja?! Svi smo mi ljudi i svašta može krenuti po zlu, ali iskren razgovor pomoći će vam da vidite stajališta druge strane.

vjencanja  Kada je pravo vrijeme za brakMorate biti sigurni da je to osoba s kojom želite provesti ostatak života. Uspješan brak temelji se na davanju i primanju. Oba partnera moraju željeti i biti spremni na brak, poštovati jedno drugo i biti spremni podupirati jedno drugo u teškim vremenima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *