Smirite tenzije između članova obitelji

      Nema komentara na Smirite tenzije između članova obitelji

Oglas

Smirite tenzije između članova obitelji

Smirite tenzije između članova obitelji

vjencanja - Smirite tenzije između članova obiteljiTenzije između članova obitelji mogu utjecati na vaš dan. No, ako pristupite na pravi i pozitivan način možete smanjiti ako ne i eliminirati obiteljske nesuglasice.

vjencanja - Smirite tenzije između članova obiteljiUkoliko ste se s nekim dogovorili što će vam pokloniti za vjenčanje, ili ste već dobili poklon, nemojte o tome pričati onima koji bi se mogli natjecati s njima. Izazvat ćete nepotrebne tenzije i prepucavanja oko poklona.

vjencanja - Smirite tenzije između članova obiteljiUkoliko postoji neka neobična situacija ili neki neriješeni problem razgovarajte s tim članovima obitelji ranije. Objasnite ima da vaše vjenčanje nije ni mjesto ni vrijeme gdje bi trebali vaditi stare obiteljske probleme. Razgovarajte s njima s velikim poštivanjem, neka vide da ih cijenite i da imate dovoljno povjerenja u njih jer ih možete pitati takve stvari.

vjencanja - Smirite tenzije između članova obiteljiPodijelite dužnosti članovima obitelji. Neka se svi osjećaju uključenima.

vjencanja - Smirite tenzije između članova obiteljiKod razmještaja gostiju pokušajte one koji imaju neriješenih problema ili ne razgovaraju ne smjestiti u blizini. Ukoliko nemate raspored gostiju zadužite nekog od članova obitelji koji će pomagati gostima da se smjeste i pri tome posebno voditi računa o smještaju određenih članova. Ni u kom slučaju nemojte vjenčanje koristiti kao mjesto za mirenje i forsirati ih za isti stol.

Odgovori

*