19. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Planiranje vjenčanja

Većina bi htjela imati posebno i nezaboravno vjenčanje, no često ih ograničava budžet.

Planiranje vjenčanja – vjenčanje koje si možete priuštiti

vjencanja - Planiranje vjenčanjaVećina bi htjela imati posebno i nezaboravno vjenčanje, no često ih ograničava budžet. Prvo i osnovno, važno je da imate budžet i da ga se držite.

vjencanja - Planiranje vjenčanjaVjenčanje ne mora biti preko ograničenja i preskupo da bi bilo dobro. Iskoristite neke ideje koje nisu skupe, ali su zanimljive.

vjencanja - Planiranje vjenčanjaNapravite listu prioriteta za vjenčanje. Nekome je najvažniji skup i dobar fotograf, nekima glazba, a nekome vjenčanica. I vi napravite svoj popis prioriteta, od najvažnijih prema manje bitnim stvarima. Sve to bi vam trebalo pomoći da se pridržavate budžeta.

vjencanja - Planiranje vjenčanjaBudite realni i shvatite da mnoge možda vama nevažne stvari koštaju jako puno te ih nemojte preskočiti kod izračuna samo zato što mislite to je nevažno i jeftino.

vjencanja - Planiranje vjenčanjaOdvojite plaćanje troškova vjenčanja od svakodnevnih troškova. Na taj ćete način točno znati koliko ste potrošili.

vjencanja - Planiranje vjenčanjaUkoliko vidite da ćete se teško zadržati u okviru budžeta tražite pomoć obitelji i prijatelja. Možda vam netko može printati pozivnice, netko aranžirati cvijeće ili se netko bavi fotografijom.

vjencanja - Planiranje vjenčanjaTakođer, često su vjenčanja petkom jeftinija od onih subotom, raspitajte se.

vjencanja - Planiranje vjenčanjaGlavna stvar je planiranje. Nemojte raditi nešto samo zato što to drugi rade ili vam kažu da to treba, vi plaćate i platite ono što vi želite. Npr. ako vama nije bitno cvijeće ne trebate naručiti punu dvoranu cvjetnih aranžmana zato što to drugi rade.