19. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Vjenčani prsten

Vjenčano prstenje je simbol vašeg braka i kao takvo iznimno vrijedan i važan element vjenčane ceremonije.

Vjenčani prsten

vjencanja - Vjenčani prstenVjenčano prstenje je simbol vašeg braka i kao takvo iznimno vrijedan i važan element vjenčane ceremonije.

vjencanja - Vjenčani prstenUkoliko mladoženja sam kupuje vjenčano prstenje mora znati veličinu prstena koji odgovara mladenki.

vjencanja - Vjenčani prstenPogledajte izbor vjenčanog prstenja u zlatarnicama kao i u magazinima i na internet stranicama. Morate odlučiti o tipu metala, boji, debljini te da li želite dijamante ili druge ukrase na prstenju. Također trebate odlučiti da li želite isto prstenje za mladenku i mladoženju, ili će se podudarati samo u nekim segmentima.

vjencanja - Vjenčani prsten Možete se čak dogovoriti da vjenčano prstenje kupujete odvojeno, te da tek kod razmjene prstenja vidite što vam je druga strana kupila. Tako ćete imati i element iznenađenja na vjenčanju. Čak i u ovom slučaju bilo bi dobro da znate što se sviđa drugoj strani.

vjencanja - Vjenčani prsten Kupite prstenje po prikladnoj cijeni. Provjerite da li se negdje nude popusti. Kada pronađete prstenje koje vam se sviđa i da vam cijenom odgovara kupite ga i spremite na sigurno.

vjencanja - Vjenčani prsten Nemojte štedjeti na kvaliteti. Oni vam trebaju trajati cijeli život.

vjencanja - Vjenčani prsten Kako bi prstenje ostalo duže u dobrom stanju bar jednom godišnje ih očistite.

Stvarne mladenke kažu:

Kada se radi o vjenčanom prstenju mislim da treba izabrati kvalitetan prsten koji može trajati.
Što se tiče mode, ionako ne može isti biti u trendu cijelo vrijeme stoga mislim da su neki neutralni a koji nam se sada sviđaju najbolji izbor.
Burme su zaista nešto što mnogi niti ne skidaju sa prsta, stoga trebaju biti takvi da se uklope u naš stil.
Muški i ženski prsten ne moraju biti isti, ali mi je nekako lijepo kada su bar donekle usklađeni i povezani. Iako se to ne vidi i ne stavljaju se jedan uz drugi nakon što se izvade iz kutije, svejedno mi se ideja da su poveznai sviđa.