Karaoke na vjenčanju?!

      Nema komentara na Karaoke na vjenčanju?!

Oglas

Karaoke na vjenčanju

Karaoke na vjenčanju?!

vjencanja - Karaoke na vjenčanju?!Glazba sigurno može podići i spustiti neko vjenčanje. Utječe na ukupno raspoloženje pa čak i trajanje zabave.

vjencanja - Karaoke na vjenčanju?!Izabrati pravog DJ znači pogoditi raspoloženje i ukuse svojih gostiju. Ukoliko se odlučite za karaoke DJ-a imat ćete istovremeno dobru muziku i dobru zabavu koje će se sigurno svi gosti dugo sjećati.

vjencanja - Karaoke na vjenčanju?!Pitajte obitelj, prijatelje i poslovne kolege da vam preporuče nekog DJ. Također možete potražiti DJ-a sa lokalne radio stanice ili iz nekog kluba. Sigurno znate za neke klubove u kojima se organiziraju karaoke večeri. Što više imena prikupite to su veće šanse da pronađete pravog.

vjencanja - Karaoke na vjenčanju?!Dogovorite se s njim što od njega očekujete, cijenu, tehničku opremu… Pitajte o iskustvima, tražite reference i snimke.

vjencanja - Karaoke na vjenčanju?!Dajte DJ-u popis pjesama koje želite na svome vjenčanju, kao i popis pjesama za karaoke.

vjencanja - Karaoke na vjenčanju?!Ukoliko je vaš dogovor bio puno unaprijed 2-3 tjedna prije vjenčanja razgovarajte s njim o eventualnim izmjenama, novim hitovima…

vjencanja - Karaoke na vjenčanju?!Pitajte DJ-a koje on pjesme preporučuje za pjevanje, grupno pjevanje, određene igre… Vi odlučite da li su prikladne za vaše primanje i da li se uklapaju u plan i temu vjenčanja.

vjencanja - Karaoke na vjenčanju?!Zajedno s njim napravite vremenski plan kako će se sve odvijati, kada kreće prva pjesma, kad kreću druge aktivnosti.

vjencanja - Karaoke na vjenčanju?!Napravite dogovor u pisanom obliku sa svim detaljima koji se odnose na vaše vjenčanje i njegovo sudjelovanje u njemu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *