25. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Kako uštedjeti na svadbenoj torti?

Svadbena torta treba predstavljati temu vjenčanja i uklapati se u opći dojam i stil vjenčanja.

Kako uštedjeti na svadbenoj torti?

Svadbena torta treba predstavljati temu vjenčanja i uklapati se u opći dojam i stil vjenčanja. Razmislite o stilu, obliku, bojama i ukrasima koje želite na svadbenoj torti.

vjencanja - Kako uštedjeti na svadbenoj torti? Pronađite fotografije svadbenih torti koje vam se sviđaju te možete od njih nekoliko kombinirati tortu koju želite.

vjencanja - Kako uštedjeti na svadbenoj torti? Napravite popis što želite i što vam se sviđa kod svadbenih torti, a što ne.

vjencanja - Kako uštedjeti na svadbenoj torti? Cijenu svadbene torte određuje veličina tj. broj komada na koliko se reže, te koliko je kompleksan ukupni dizajn torte.

vjencanja - Kako uštedjeti na svadbenoj torti? To znači i da postoje dva načina da snizite cijenu torte, možete izabrati manju ili jednostavniji tortu. Uglavnom je svježe voće, ali i cvijeće najjeftinije dok su ručno rađeni jestivi ukrasi skuplji.

vjencanja - Kako uštedjeti na svadbenoj torti? Također na cijenu torte utječe i način izrade kao i kreme od kojih su torte. Najjeftinije su kreme od margarina, stoga ako želite uštedjeti tražite njih.

vjencanja - Kako uštedjeti na svadbenoj torti? Također, jeftinije su torte koje se slažu iz manjih komada. Uzmite i njih u obzir.

vjencanja - Kako uštedjeti na svadbenoj torti? Kad dogovarate tortu uzmite u obzir izgled, okus i cijenu. Svadbena torta biu svakom slučaju trebala biti nešto što vam se jako sviđa i da dobro izgleda po vama prihvatljivoj cijeni, a da bude dobrog okusa.

Stvarne mladenke kažu:

Za svoje vjenčanje sam zaista željela uštedjeti na torti jer su cijene bile prevelike a bilo je puno gostiju, ali na kraju je rezultat bio fenomenalan. U obližnjoj slastičarni sam naručila 10 bijelih torti koje su premazane bijelom fondan masom, sa srebrenim ukrasima. Nisam rekla da su za vjenčanje pa je i cijena bila normalna, po običnom cjeniku. U drugoj slastičarni sam naručila iste veličine slično dekoriranu ali s natpisom sretno mladenci i figuricom na vrhu. Kasnije sam tih 11 torti rasporedila na stalak s 11 tacni ukrašen kristalima. Efekt je bio prekrasan, a ukupna cijene normalna. Dok sam tražila jeftinije rješenje za tortu s puno gostiju svidjele su mi se i opcije muffina, samo što kod nas nisam imala nigdje opciju naručiti 300 muffina.