Organizacija vjenčanja

      Nema komentara na Organizacija vjenčanja

Oglas

Načini za uštedu na vjenčanju

Organizacija vjenčanja – načini za uštedu na vjenčanju

vjencanja - Organizacija vjenčanjaMožda mislite da vjenčanje nije mjesto i vrijeme kada trebate paziti na troškove, no ukoliko morate ostati unutar zadanog budžeta s malim promjenama možete postići velike uštede. Ovo su samo neki od prijedloga:

vjencanja - Organizacija vjenčanjaIzaberite sezonsko cvijeće – Možete potrošiti puno na egzotične bukete, a možete izabrati lokalno sezonsko cvijeće. Ukoliko želite određeno cvijeće, a ono nije sezonsko uzmite ga u manjim količinama i ukomponirajte u ostalo.

vjencanja - Organizacija vjenčanjaSmanjite cvjetne ukrase na stolovima – Umjesto cvijeća možete vaze napuniti vodom i staviti plutajuće svijeće. Cvijeće je jedna od skupljih stavki na vjenčanjima.

vjencanja - Organizacija vjenčanjaUmjesto velike i skupe svadbene torte uzmite nekoliko običnih torti i stavite na stalak.

vjencanja - Organizacija vjenčanjaUštedu na snimanju vjenčanja možete postići tako da dogovorite samo snimanje ceremonije, ne i primanja.

vjencanja - Organizacija vjenčanjaNeka se sve odvija blizu kuće.

vjencanja - Organizacija vjenčanjaUzmite DJ-a umjesto banda

vjencanja - Organizacija vjenčanjaPitajte možete li na primanje donijeti vino i alkohol. Kupite ga u supermarketu po povoljnijoj cijeni od one koje računaju u restoranu.

vjencanja - Organizacija vjenčanjaDio večere stavite kao švedski stol. To može biti predjelo ili desert. To je jeftinije od kompletne večere koja se poslužuje.

vjencanja - Organizacija vjenčanjaSve je pitanje izbora. Napravite popis prioriteta, tako ćete lakše odlučiti na što želite potrošiti više, a na što manje novca.

Odgovori

*