25. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Kako zaprositi u restoranu?!

Prosidba u restoranu je klasična i tradicionalna ideja.

Kako zaprositi u restoranu?!

vjencanja - Kako zaprositi u restoranu?!Prosidba u restoranu je klasična i tradicionalna ideja. Mnoge djevojke sanjaju o tome kako će jednom tijekom večere doživjeti prosidbu.

vjencanja - Kako zaprositi u restoranu?!Ovisno o restoranu razmislite da li je bolje da unaprijed nazovete restoran i dogovorite se s konobarom ili ćete to napraviti kada stignete na večeru. Ponekad je bolje prije ili tijekom večere sa strane zaustaviti konobara jer će mu na taj način svi detalji biti svježi. Konobaru to sigurno nije bitno koliko i vama te bi mogao zaboraviti sitnice iz dogovora.

vjencanja - Kako zaprositi u restoranu?!Vi morate odlučiti i točno mu reći što od konobara očekujete. Ne možete očekivati da ćete mu samo dati prsten i da će on napraviti ostatak.

vjencanja - Kako zaprositi u restoranu?!Budite sigurni da ste se dobro razumjeli s konobarom, kako o tome što od njega očekujete tako i o tome u kojem točno trenutku on treba uskočiti.

vjencanja - Kako zaprositi u restoranu?!Kada prsten stigne, bilo u predjelu, desertu ili čaši šampanjca budite spremni postaviti pitanje. Nije dovoljan samo prsten.

vjencanja - Kako zaprositi u restoranu?!Ne zaboravite nagraditi konobara za pomoć.

Stvarne mladenke kažu:

Mislim da će biti sasvim dovoljno ako je lijepo zprosite, nekim lijepim vama dvoma važnim riječima, a da je sama činjenica da li ste vi izvadili prsten ili ga je našla u kolaču ili u šampanjcu sasvim nevažna.
Bitno je da se potrudite i da tobude lijepo, ali previše kompliciranja samo ostavlja više prostora za greške.