28. ožujka 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Kako planirati prosidbu

Možete pitati prijatelje ili nekoga iz obitelji što bi se vašoj djevojci svidjelo, odnosno da li postoji neki poseban način prosidbe o kojem ona mašta.

Kako planirati prosidbu

Možete pitati prijatelje ili nekoga iz obitelji što bi se vašoj djevojci svidjelo, odnosno da li postoji neki poseban način prosidbe o kojem ona mašta.  Što može biti romantičnije od toga da joj ostvarite želje?

vjencanja - Kako planirati prosidbu Planirajte prosidbu u pravo vrijeme. Ukoliko znate kada se želite vjenčati morate zaprositi na vrijeme kako bi ostavili dovoljno vremena za organiziranje vjenčanja. No većina parova ne voli biti zaručena predugo.

vjencanja - Kako planirati prosidbu Izaberite zaručnički prsten. Neke djevojke žele biti uključene u proces izbora prstena, a neke ne. To morate otkriti unaprijed.

vjencanja - Kako planirati prosidbu Dodajte neki poseban i osoban element u prosidbu. Većina djevojaka ne voli standardne obrasce. Neka bude uključeno vaše posebno mjesto u prosidbu, posebna pjesma ili posebno cvijeće.

Stvarne mladenke kažu:

Prosidba je mnogima bitna, mnogi pitaju kako se desila i mislim da onda se treba na to pripremiti i napraviti neku zaokruženu priču. Ako niste dovoljno domišljati, restoran i večera će biti dovoljno dobar razlog.
Ako volite pažnju drugih, možete je zaprositi u restoranu pred svima, ako ne volite onda ćete to napraviti decentno. Izbor je ovisno o tome kakva je tko osoba.

Čak i ako niste romantični, možete smisliti ili pronaći neku uobičajenu ideju koju ćete iskoristiti a da opet ostane zapamćena.

Ako ste dovoljno kreativni ni ne trebaju vam ideje, ali ako niste, možete iskorisiti bilo koju priču ili situaciju u svoju korsiti. Ovo su neke od ideja za prosidbu koje mi na prvu padaju an pamet:
– prosidba na večeri u restoranu
– prosidba u večernjoj šetnji gradom na mjesečini
– prosidba na planinarenju
– prosidba u šetnji parkom
– prosidba na putovanju
– prosidba na skijanju
– prosidba pri zalasku sunca
– prosidba rođendan
– prosidba na obljetnicu veze
– prosidba na koncertu

Sve su to neoriginalne i prosječne ideje za prosidbu, a opet su koliko toliko zanimljive, a nisu pretjerano zahtjevne.