28. ožujka 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Kako izabrati cvjetne aranžmane?!

Ukoliko nemate omiljeno cvijeće i niste sigurni koje odabrati za vjenčanje...

Kako izabrati cvjetne aranžmane?!

Ukoliko nemate omiljeno cvijeće i niste sigurni koje odabrati za vjenčanje, možete pitati nekoliko prijedloga cvjećara pa potom izabrati koje vama najviše odgovara.

vjencanja - Kako izabrati cvjetne aranžmane?!Cvijeće je najbolje birati prema boji. Mnoge mladenke biraju dvije ili tri boje za vjenčanje i žele cvijeće koje odgovara izabranim bojama vjenčanja.

vjencanja - Kako izabrati cvjetne aranžmane?!Ako znate koju boju cvijeća želite možete pitati u cvjećarni da vam ponude koje cvijeće imaju u toj boji.

vjencanja - Kako izabrati cvjetne aranžmane?!Uzmite u obzir cijenu cvijeća. Ono se razlikuje po cijeni, te ovisno o količini koja vam treba izračunajte koje cvijeće si možete priuštiti. Budite realni, cvijeće nije najvažnije na vašem vjenčanju, vi ste. Ako zbog prekoračenja budžeta budete pod stresom, to nikakvo cvijeće ne može nadoknaditi. Bitni ste vi, a ne cvijeće oko vas. Pronađite cvijeće odgovara vašim željama, ili je vrlo slično onom koje želite, ali je jeftinije.

vjencanja - Kako izabrati cvjetne aranžmane?! Sezonsko cvijeće je uvijek jeftinije, stoga vodite o tome računa.

vjencanja - Kako izabrati cvjetne aranžmane?! Nemojte pretjerivati, napravite realan popis i izračun koliko vam točno cvijeća treba i za što.

vjencanja - Kako izabrati cvjetne aranžmane?! Ako želite na cvijeću možete puno uštedjeti. Kupite cvijeće na tržnici i sami ga aranžirajte.

Stvarne mladenke kažu:

Cvjetni aranžmani su već uobičajeni na svim vjenčanjima. Mislim da je ključni izbor tipa cvijeća ali i boje.
Bitno je da se cvijeće uklopi u stil vjenčanja, dvoranu ali i godišnje doba. Bitno je da je efektno i lijepo, što ustvari većina cvijeće jeste.
Ja čećše primijetim da li su buketi i aranžmani staromodni ili moderni, nego da li je baš određeni tip cvijeća.

Bitno je voditi računa i o veličini stolova. Ako su cvijetni aranžmani preveliki i ako smetaju gostima kako u večeri ili u komunikaciji s osobama s druge strane stola, imat će kontrafefekt. U tom slučaju nitko neće reći kako su lijepi nego da smetaju.