Izbor vjenčanog prstenja

      Nema komentara na Izbor vjenčanog prstenja

Oglas

Izbor vjenčanog prstenja

Izbor vjenčanog prstenja

vjencanja - Izbor vjenčanog prstenjaVjenčano prstenje odražava vašu osobnost, vašu obvezu, ali i vaš stil.

vjencanja - Izbor vjenčanog prstenjaVjenčano prstenje birajte zajedno. Zaručnički prsten je bio iznenađenje stoga o vjenčanom donesite zajedničku odluku. Mnoge mladenke unaprijed znaju kakvo prstenje žele stoga razgovarajte o prstenju. Vidite da li imate slične ideje.

vjencanja - Izbor vjenčanog prstenjaDogovorite se da li želite da vaše prstenje bude identično ili će imati samo neke zajedničke osobine. Također možete se odlučiti i za dva potpuno različita prstena.

vjencanja - Izbor vjenčanog prstenjaS obzirom da ćete uglavnom istovremeno nositi i zaručnički i vjenčani prsten možete izabrati vjenčani prsten koji odgovara stilu zaručničkog.

vjencanja - Izbor vjenčanog prstenjaNa izbor prstena utječe i životni stil. Ako puno radite s rukama trebali bi izabrati prsten koji je od čvršćeg materijala kao i kamen. Kamen se na takvom prstenu ne bi trebao isticati niti iskakati iz ravnine prstena. Ukoliko inače volite izražajniji nakit i ne smeta vam, tada možete izabrati takav i vjenčani prsten.

vjencanja - Izbor vjenčanog prstenjaMorate se odlučiti da li uopće želite na vjenčanom prstenu imati kamen, ukrase, od kojeg će metala biti… Najčešće se bira između bijelog i žutog zlata te platine. Bijelo zlato je popularno jer ide i uz srebro i žuto zlato, a i jeftinije je od platine. Platina ima sličan efekt kao bijelo zlato samo je jača i otpornija. Žuto zlato je tradicionalan izbor, ali provjerite koliko karata ima. 9 karatno zlato nije dobro kao ono 18 karatno i neće izdržati jednako dugo. Naravno, što više karata to će biti i veća cijena prstenja.

vjencanja - Izbor vjenčanog prstenjaPogledajte kod nekoliko zlatara, nisu cijene svugdje iste.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *