Budite dobra kuma na vjenčanju

      Nema komentara na Budite dobra kuma na vjenčanju

Oglas

Budite dobra kuma na vjencanju

Budite dobra kuma na vjenčanju

vjencanja - Budite dobra kuma na vjenčanjuNakon što vas prođe uzbuđenje što vas je prijateljica pitala da joj budete tako važna osoba u životu bilo bi dobro da je nazovete i zahvalite joj.

vjencanja - Budite dobra kuma na vjenčanjuOtvorite bilježnicu i zapišite kad se čega sjetite, što sve treba napraviti. Što se bolje organizirate to će sve biti manje stresno.

vjencanja - Budite dobra kuma na vjenčanjuVi bi s mladenkom trebali ići na svaku probu vjenčanice. Za mladenku vjerojatno je izbor vjenčanice vrlo stresan te joj vi tu trebate pomoći.

vjencanja - Budite dobra kuma na vjenčanjuBudite strpljivi. Možda se mladenka neće brzo ili lako odlučiti, ali vi odvojite dovoljno vremena.

vjencanja - Budite dobra kuma na vjenčanjuSpremite se na to da će mladenka biti promjenjivog raspoloženja, malo će se smijati, malo biti živčana, malo plakati, vi ste tu da sve to ublažite. Čak i ako vam nešto kaže nemojte to shvatiti osobno, ovo je za mladenku često previše stresno razdoblje i nikada ne znate na kome će se istresti.

vjencanja - Budite dobra kuma na vjenčanjuDelegirajte poslove. Ne morate vi sve obaviti, ali možete imati konce u rukama i pomoći mladenki da sve bude pod kontrolom i organizirano.

vjencanja - Budite dobra kuma na vjenčanjuKako bi mladenki ostalo dovoljno slobodnog vremena preuzmite neka zaduženja samo na sebe.

vjencanja - Budite dobra kuma na vjenčanjuUživajte. To su ipak lijepi trenutci i ne smijete zaboraviti uživati.

Odgovori

*