Pozivnice za vjenčanje

      Nema komentara na Pozivnice za vjenčanje

Oglas

Pozivnice za vjencanje

Pozivnice za vjenčanje

vjencanja - Pozivnice za vjenčanjePozivnice su prvi element vjenčanja kojim par drugima pokazuje svoj stil i kako će izgledati vjenčanje. One su kao neki uvod u vjenčanje.

vjencanja - Pozivnice za vjenčanjePozivnice trebaju biti originalne i maštovite. Njih naručite tek nakon što napravite plan broja gostiju. Kako biste izbjegli probleme njih je bolje naručiti što ranije, pogotovo za vrijeme sezone vjenčanja.

vjencanja - Pozivnice za vjenčanjePozivnice imaju svrhu informiranja drugih o vašem vjenčanju. Stoga pripazite da svi potrebni elementi budu navedeni na njima.

vjencanja - Pozivnice za vjenčanjeOmotnica treba odgovarati pozivnici i biti u skladu s njom. Ukoliko vam treba odgovor odnosno potvrda o dolasku priložite karticu koju vam gosti trebaju potpisanu vratiti kao potvrdu o dolasku. Ukoliko nudite različite menije odmah ih navedite i tražite od gostiju da na potvrdi zaokruže izbor menija.

vjencanja - Pozivnice za vjenčanjeNa pozivnicama bi trebali navesti bar okvirni plan vjenčanja.

vjencanja - Pozivnice za vjenčanjeUzmite u obzir delikatne situacije kod svojih gostiju, ukoliko se netko razvodi ili nešto slično vodite računa o tome kod adresiranja pozivnica.

vjencanja - Pozivnice za vjenčanjeRučno pisane pozivnice dobar su i osoban izbor za manja vjenčanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *