Izbor datuma, vremena i lokacije vjenčanja

      Nema komentara na Izbor datuma, vremena i lokacije vjenčanja

Oglas

Izbor datuma, vremena i lokacije vjenčanja-1

Izbor datuma, vremena i lokacije vjenčanja

vjencanja - Izbor datuma, vremena i lokacije vjenčanjaKod planiranja vjenčanja morate krenuti od nečega, a to bi trebala biti odluka o datumu, vremenu i mjestu vjenčanja. Sve ostalo proizlazi iz tih odluka od odluke o vjenčanici do boja vjenčanja.

vjencanja - Izbor datuma, vremena i lokacije vjenčanjaVodite računa o tome da ukoliko planirate vjenčanje u top sezoni koja je od 5-9 mjeseca morat ćete sve rezervirati puno unaprijed.

vjencanja - Izbor datuma, vremena i lokacije vjenčanjaUkoliko želite biti ekonomični izaberite vikend između listopada i veljače.

vjencanja - Izbor datuma, vremena i lokacije vjenčanjaUkoliko vam se datum poklapa s nekim praznikom možete očekivati da će vam sve biti skuplje.

vjencanja - Izbor datuma, vremena i lokacije vjenčanjaImajte u vidu da je datum bitan i zbog gostiju. Morate voditi računa o tome da gosti trebaju biti slobodni tog vikenda.

vjencanja - Izbor datuma, vremena i lokacije vjenčanjaKod izbora datuma možete uzeti u obzir razne varijable poput osobnih preferencija, datume nekih samo vama važnih događaj ili jednostavno izabrati datum koji će najbolje odgovarati kako vama tako i većini obitelji i prijatelja.

vjencanja - Izbor datuma, vremena i lokacije vjenčanjaDatum vjenčanja utjecat će i na odluku o vjenčanici kao i stilu vjenčanja.

vjencanja - Izbor datuma, vremena i lokacije vjenčanjaOsim datuma bitno je i vrijeme vjenčanja. Nije isto ukoliko se odlučite za jutarnje vjenčanje koje je negdje između 11-13h te će vam i svadbena svečanost odnosno primanje krenuti ranije ili će ceremonija biti tek popodne.

vjencanja - Izbor datuma, vremena i lokacije vjenčanjaNakon toga trebate odlučiti o lokaciji. Ona će utjecati i na broj gostiju koje može pozvati, a možete i birati lokaciju prema broju gostiju.

vjencanja - Izbor datuma, vremena i lokacije vjenčanjaU svakom slučaju lokacija će utjecati na komfor gostiju, odluku o odjeći kako vas tako i gostiju, ali i na dekor pa čak i na meni.

Izbor datuma, vremena i lokacije vjenčanja-2

Odgovori

*