19. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Bijela boja kao inspiracija za vjenčanje

Za većinu mladenki i danas je bijela boja nepresušan izvor inspiracije.

Bijela boja kao inspiracija za vjenčanje

Bijela boja kao inspiracija za vjenčanje

vjencanja - Bijela boja kao inspiracija za vjenčanjeZa većinu mladenki i danas je bijela boja nepresušan izvor inspiracije. Bez obzira da li se radi o hladno bijeloj, bijeloj sa zlatnim sjajem,  ili bilo kojoj drugoj nijansi bijela je boja koja se najčešće bira kao boja vjenčanja, od vjenčanice do ukrasa na stolovima.

vjencanja - Bijela boja kao inspiracija za vjenčanjeZa bijela vjenčanja karakteristično je da zahtijevaju veliku pažnju. Kod njih se svaka greška jako primijeti.

vjencanja - Bijela boja kao inspiracija za vjenčanjeBijela boja se ne mora ograničiti samo na vjenčanicu. Veo, buket, ukrasi, cvijeće, stolnjaci kao i presvlake za stolice, sve to može biti u bijeloj boji.

vjencanja - Bijela boja kao inspiracija za vjenčanjeS nijansama bijele možete se poigravati kako biste dobili dubinu i sjene, no budite oprezni da ne pretjerate.

vjencanja - Bijela boja kao inspiracija za vjenčanjeKada birate vjenčanicu, bitno je izabrati nijansu bijele koja odgovara vašem tonu tena. Čista bijela boja dobro se slaže s ružičastim tonom, dok boja šampanjca dobro ide uz tamnije tipove tena.