29. ožujka 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Vjenčanica s rukavima ili bez rukava?!

Efekt rukava na vjenčanici ne treba podcjenjivati.

Vjenčanica s rukavima ili bez rukava?!

vjencanice - Vjenčanica s rukavima ili bez rukavaEfekt rukava na vjenčanici ne treba podcjenjivati. Ovisno o mladenki treba odlučiti o obliku, dužini i volumen rukava.

vjencanice - Vjenčanica s rukavima ili bez rukavaS jedne strane dobri rukavi mogu poboljšati cijeli izgled vjenčanice i mladenke dok loš odabir može isto tako upropastiti cjelokupan dojam.

vjencanice - Vjenčanica s rukavima ili bez rukavaRukavi srednje dužine odnosno do lakta već su neko vrijeme prilično popularni.

vjencanice - Vjenčanica s rukavima ili bez rukavaDugi rukavi mogu biti zanimljivi i zavodljivi ukoliko su od tankog prozirnog materijala poput čipke, svile ili šifona.

vjencanice - Vjenčanica s rukavima ili bez rukavaUkoliko se odlučite za duge rukave možete ih naglasiti trapez krojem odnosno da se šire prema dnu ili čak i kosim rezanjem na kraju.

vjencanice - Vjenčanica s rukavima ili bez rukavaŠto su rukavi kraći to ćete izgledati mlađe. Iako vrlo kratki rukavi mogu biti teži za kretanje, ali i kombiniranje od vjenčanice koja uopće nema rukave.