Kako izabrati vjenčanicu?!

      1 komentar na Kako izabrati vjenčanicu?!

Oglas

Kako izabrati vjenčanicu

Kako izabrati vjenčanicu?!

vjencanice - Kako izabrati vjenčanicuPronalazak i kupovina ili iznajmljivanje vjenčanice je jedan od važnijih dijelova priprema za vjenčanje.

vjencanice - Kako izabrati vjenčanicuPonekad ni mladenka nije sigurna kakvu haljinu izabrati, a obitelj i prijatelji mogu stvoriti još veću konfuziju.

vjencanice - Kako izabrati vjenčanicuPrije odlaska u prodavaonice odlučite se za tip vjenčanja, kao i gdje će i kada biti vjenčanje.

vjencanice - Kako izabrati vjenčanicuTijekom prvog posjeta prodavaonicama fokusirajte se na siluete i kroj haljine.

vjencanice - Kako izabrati vjenčanicuUkoliko imate neki nakit ili nešto drugo što želite nositi na vjenčanju ponesite to sa sobom kako biste uskladili vjenčanicu s tim.

vjencanice - Kako izabrati vjenčanicuNemojte tražiti vjenčanicu uzimajući u obzir kilograme koje tek trebate izgubiti. Ako se morate odlučiti između dva broja, uvijek je bolje uzeti veći nego manji u nadi da ćete smršavjeti. Ukoliko se to ne dogodi haljinu je puno teže proširiti nego onu s malo većim brojem suziti.

vjencanice - Kako izabrati vjenčanicuHaljina na slici ne izgleda uvijek isto kao u stvarnosti. Čak i ako je haljina identična s obzirom na rasvjetu, pozu ili model koji nosi vjenčanicu ona neće isto izgledati u časopisu i na vama.

vjencanice - Kako izabrati vjenčanicuNe odgovara svaka haljina svakoj mladenki niti svakom vjenčanju.

vjencanice - Kako izabrati vjenčanicuVodite računa o tome da se kod nekih trgovaca morate unaprijed dogovoriti za dolazak i razgledavanje vjenčanica. Računajte da će vam trebati između 45 i 90 minuta za posjet prodavaonici. S prodavačicom ili savjetnikom u prodavaonici budite direktni što se tiče tipa haljine, ali i budžeta kojim raspolažete. Najbolje bi bilo da unaprijed znate cjenovni rang u kojem bi trebala biti vjenčanica.

vjencanice - Kako izabrati vjenčanicuBudite otvoreni i spremni prihvatiti prijedlog i sugestije koje dobijete. Ne morate prema njima kupiti haljinu, ali možete je probati.

vjencanice - Kako izabrati vjenčanicuBilo bi dobro da unaprijed odlučite da li ćete haljinu iznajmiti ili kupiti. Često o takvoj odluci ovisi i izbor prodavaonica koje trebate posjetiti. No, možete prije odluke probati neke haljine i vidjeti što se nudi.

vjencanice - Kako izabrati vjenčanicuPonesite cipele na probu haljine. Na taj način izbjegavate situaciju da vam haljina bude prekratka ili preduga.

1 comment on “Kako izabrati vjenčanicu?!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *