29. ožujka 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Plave cipele za vjenčanje?

Iako na našim vjenčanjima ne postoji tradicija „Nešto novo, nešto staro, nešto posuđeno i nešto plavo“ one koje to žele nešto plavo mogu se odlučiti za plave cipele.
Plave cipele za vjenčanje

Plave cipele za vjenčanje?

Iako na našim vjenčanjima ne postoji tradicija „Nešto novo, nešto staro, nešto posuđeno i nešto plavo“ one koje žele nešto plavo mogu se odlučiti za plave cipele.

Za plave cipele se također možete odlučiti ukoliko vam je tema vjenčanja plava boja ili mladoženja ima kravatu ili košulju plave boje.

Plave cipele na vjenčanju mogu biti u nekoj jakoj plavoj boji, ali mogu biti i svijetle, skoro neutralne te se uklopiti posebno sa srebrno bijelom vjenčanicom.

kod izbor plavih cipela za vjenčanje trebalo bi unaprijed odlučiti da li želite da one budu u prvom planu i upečatljive ili želite plave cipele koje se mogu uklopiti u look bez previše privlačenja pažnje.

I plava boja ima različite nijanse kao i tonalitete, što znači da ako ih usklađujete s vjenčanicom tople tonove bi trebalo birati uz vjenčanice toplih tonova dok hladne plave nijanse cipela za vjenčanje treba birati uz hladne nijanse vjenčanice.

Izbor plavih cipela za vjenčanje može biti vezan uz ideju da se nešto plavo ima na vjenčanju, a može se samo odnositi na želju da nije sve bijelo i da se doda boje look kako bi se ukupan dojam izdvojio od očekivanja.

Intenzivno plava, kao i noćno plava boja daju profinjen dojam, dok će svijetlo plave cipele biti odličan izbor za ljetna vjenčanja, posebno kada nijansama podsjećaju na more. tamnije nijanse plave bit će bolji izbor za zimska vjenčanja, intenzivne nijanse plave mogu biti dobar izbor i za zimska i ljetna vjenčanja, dok svjetlije nijanse plave se mogu vrlo dobro uklopiti u ljetno vjenčanje.

I kada se odlučite za plave cipele mogu se tražiti brojne opcije, kao i ukrasi, kamenčići kao i satenizirane ili sjajne cipele. Sandale kao i salonke su standardni izbori cipela za vjenčanja, te je najčešće tako i kad se radi o plavim cipelama.

Koliko će plave cipele ukupno biti dojmljive i upečatljive ovisit će o boji, izboru cipela kao i o dužini vjenčanice. Kada se radi o vjenčanicama koje dužino ne prekrivaju cipele, kao i o kratkim vjenčanicama, plave ciple će doći više do izražaja nego kada se radi o skroz dugim vjenčanicama.

Moderne plave cipele za vjenčanje

Vezano: